Preconference Workshop: Ontdek hoe u big data en GIS direct kunt inzetten

Klik op een datum in de onderstaande tabel om u in te schrijven voor deze training!

Hoe kunt u het beste omgaan met grote hoeveelheden complexe data zodat het eenvoudiger te begrijpen is? En hoe kunt u dit vervolgens op een slimme manier gebruiken in uw bedrijfsvoering? Dat leert u tijdens de preconference workshop GIS en big data op 20 september 2016! Mansour Raad, senior software architect en big data-deskundige bij Esri, Inc., komt speciaal naar Nederland en deelt zijn kennis met u.

Wanneer in bovenstaande tabel geen datum is opgenomen, dan is deze training nog niet ingepland. Klik hier om deelname aan deze training aan te vragen.

Nieuwe inzichten en betere beslissingen

Mansour Raad leert u in deze workshop hoe u grote hoeveelheden data van verschillende bronnen in het ArcGIS-platform kunt organiseren, visualiseren en analyseren om vervolgens tot nieuwe inzichten te komen. U ontdekt hoe deze patronen, trends en relaties helpen om betere beslissingen te nemen. De workshop introduceert veel verschillende technieken die rondom Big Data worden gebruikt en laat zien hoe die in combinatie met het ArcGIS platform kunnen worden toegepast.

Onderwerpen

Deze workshop gaat in op een aantal essentiële aspecten van het werken met big data, waaronder het opslaan en verwerken van geo-informatie met tijdsaanduiding (realtime) via systemen zoals Hadoop File System (HDFS), Hive, Impala, Spark, Elasticsearch en ArcGIS. Aan de hand van zijn energieke en heldere uitleg wordt helder hoe alle aspecten samen komen. Dit wordt geïllustreerd met praktijkvoorbeelden. De volgende onderwerpen worden behandeld:

 ·         Introductie big data, Hadoop, Spark, Elasticsearch

·         BigData Geospatial use cases

·         Opslaan en bevragen ruimtelijke data met gebruik van Hadoop, Hive, Impala en Spark

·         Gebruik van ArcPy in combinatie met Hadoop, Impala, Spark en Elasticsearch

·         Gebruik van MapReduce in Spark

·         GIS Tools in Hadoop

 

Over Mansour Raad

Met meer dan 25 jaar ervaring in GIS/IT is Mansour Raad de autoriteit op het gebied van  big data bij Esri, Inc. In deze rol heeft hij vele implementaties ondersteund op het gebied van big data GIS-oplossingen. Hij deelt deze dag zijn kennis met u!

 Prijs

495,- BTW-vrij

 Doelgroep

Deze workshop is bedoeld voor ArcGIS-professionals die een goed beeld willen krijgen hoe big data toepassingen in het ArcGIS-platform kunnen worden gerealiseerd en hoe zich dat verhoudt tot alle verschillende technieken die daarvoor worden ontwikkeld.

 Gedegen kennis van het ArcGIS-platform in het algemeen is noodzakelijk.

 Duur

1 dag

 *Deze training is Engelstalig