Preconference Workshop GeoWeb Workflow Advanced (Latitude Geographics)

Klik op een datum in de onderstaande tabel om u in te schrijven voor deze workshop!

Heb je de eerste workflow ervaringen in de vingers of maak je al langer workflows, dan is deze unieke Preconference Workshop GeoWeb de logische vervolgstap. De workshop wordt verzorgd door de workflow-experts van Latitude Geographics, de organisatie achter de hele GeoWeb omgeving. Kortom een unieke kans! Zij nemen je tijdens deze dag mee in het maken van geavanceerde workflows en geven je de kennis én vaardigheden om complexe business vraagstukken omtrent ruimtelijke analyses te beantwoorden waarin gebruik wordt gemaakt van de GeoWeb Workflow technologie.

Wanneer in bovenstaande tabel geen datum is opgenomen, dan is deze training nog niet ingepland. Klik hier om deelname aan deze training aan te vragen.

Onderwerpen 

·         Je leert workflows te optimaliseren met meer dan 90% snelheidswinst

·         Je leert wat het uitvoeren van een workflow met Parallelle taken ten opzichte van een workflow met sequentiele taken voor verschillen uitmaakt

·         Je leert ontdekken hoe je snel foutjes in je workflow kunt achterhalen

·         Je leert de eenvoud en handigheid van Fiddler ontdekken bij het maken van Workflows

Kortom wil je ondergedompeld worden in de wereld van de workflows en wil je sparren met de specialisten van Latitude Geographics, Sweco en/of Esri Nederland dan is dit de uitgelezen kans!

 De beschikbare plaatsen zijn beperkt, dus meld je snel aan indien je interesse hebt!

 Duur 

1 dag

Locatie

Esri Nederland  in Rotterdam

Prijs

€ 520,- btw -vrij