Meer informatie

Esri Nederland ontwikkelt het aangeboden opleidingsmateriaal grotendeels zelf. Dit materiaal bestaat uit presentaties met uitleg, gestructureerde oefeningen, open oefeningen, cases en materiaal voor zelfstudie. Het materiaal vormt bovendien een goed naslagwerk voor na de training.

Opleidingsbrochures

Klik op de onderstaande brochure voor meer informatie.


Trainingslocaties

Esri Nederland heeft een tweetal vaste trainingsfaciliteiten in Rotterdam en Zwolle. Al onze faciliteiten zijn op loopafstand vanaf een NS-Station. De trainingslokalen zijn voorzien van geavanceerde computers en hebben allen een internetverbinding. Daarnaast beschikken wij als distributeur over alle ArcGIS-licenties en kunnen zodoende training geven in al onze software. 

Online leeromgeving mijnopleiding.esri.nl

Op uw 1e cursusdag krijgt u automatisch een account en daarmee toegang tot de online leeromgeving van Esri Nederland. Hier kunt u uw gevolgde cursussen gebruiken als naslagwerk. Heeft u al eerder een training met deze omgeving gevolgd, dan kunt u hetzelfde account gebruiken. U kunt na afloop van de cursus nog een jaar lang de cursus online doornemen.

Docenten

De trainingen worden verzorgd door professionele docenten van Esri Nederland. Zij hebben uitgebreide kennis van het gehele ArcGIS-platform. Al onze docenten beschikken over de juiste didactische vaardigheden en zijn door Esri Inc. en Esri Nederland gecertificeerd in het training geven. Daarnaast zijn zij allen Esri professional Certified wat inhoud dat zij bewezen diepgaande kennis hebben van de software. Door deze certificeringen kunt u er van op aan dat zij, naast de benodigde kennis van de training, ook veel weten van al uw ArcGIS-software en u dus echt verder kunnen helpen. Een docent van Esri Nederland is daarom een bewezen professional in zijn vak.

Catering

Koffie, thee en een goed verzorgde lunch maken deel uit van de trainingen.

Klanttevredenheidsonderzoek

Vanuit het klantenonderzoek (KTO) wat wij jaarlijks laten uitvoeren door een extern bureau blijkt wederom dat onze trainingen door al onze klanten beoordeeld wordt met een 8.28 (goed tot zeer goed). Dit is iets waar wij trots op zijn en ten alle tijden proberen vast te houden. Een dergelijke zeer goede beoordeling meten wij dan niet alleen jaarlijks, maar dit doen wij bij elke training en bij elke deelnemer middels evaluaties.

Evaluaties

Zowel tijdens de training als na afloop wordt er een evaluatie gehouden onder al onze deelnemers. Dit doen wij om er zeker van te zijn dat wij continue aan de verwachting van de klant kunnen voldoen. Zodra dit niet het geval is, ondernemen wij direct actie om hier toch aan te voldoen. Wij hechten dus veel waarde aan de ervaring van elke deelnemer van een training.

Referenties

Als Esri Nederland hebben wij veel ervaring in het opstellen van opleidingsplannen bij zowel kleine als zeer grote organisaties. Hieronder een lijst van een aantal klanten waar wij (grotere) opleidingstrajecten hebben begeleidt:

  • Ministerie van Infrastructuur en Milieu 
  • Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie
  • Ministerie van Defensie
  • Schiphol
  • Royal Dutch Shell 
  • Agip KCO
  • Delta
  • Diverse Provincies en Gemeenten

Btw-vrij

Esri Nederland is als enige ArcGIS-opleidingsinstituut geaccrediteerd door het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs) en is der halve gemachtigd al haar opleidingen btw-vrij aan te bieden. Dit levert naast een kwalitatieve garantie ook een direct prijsvoordeel op.

Intake- of adviesgesprek?

Omdat kennis erg persoonsgebonden is en opleidingsbehoeften per organisatie verschillen, bieden wij u graag een adviesgesprek aan. Neem voor meer informatie contact op met Esri Nederland Opleidingen via +31 (0) 10 217 07 00 of opleidingen@esri.nl.