Menu

Events

Esri GIS Conferentie

Datum: 23 & 24 september 2015
Locatie: Beurs-WTC Congress & Event Center, Beursplein 37, Rotterdam

De Esri GIS Conferentie is het grootste jaarlijkse GIS-evenement in Nederland. Gebruikers van geo-informatie en andere geïnteresseerden komen verspreid over twee dagen samen om de laatste ontwikkelingen, visies en ervaringen in de wereld van GIS en geo-informatie te delen. Ook kunnen bezoekers paviljoens en stands bezoeken van Esri Nederland of van partnerbedrijven. Er komen jaarlijks zo’n 1500 mensen op het event af.

Voor meer informatie over het programma en om u in te schrijven, ga naar de website van de Esri GIS Conferentie 2015....

Esri GIS Tech 

Datum: 12 april 2016
Locatie: 
Beurs-WTC Congress & Event Center, Beursplein 37, Rotterdam

Elk jaar organiseert Esri Nederland de Esri GIS Tech. Hét toonaangevende technische GIS-event in Nederland. Er wordt een inspirerend programma verzorgd rondom de nieuwe ontwikkelingen van het ArcGIS-platform, inclusief demonstraties. Er komen jaarlijks zo’n 800 mensen op het event af.

Overige events en webinars

Esri Nederland organiseert naast deze events ook een breed scala aan kleinere bijeenkomsten. Ook organiseert Esri Nederland webinars: digitale events. Maximaal 100 mensen (lees: devices) kunnen deelnemen aan een webinar.