Menu

Summerbootcamp Skills Review for ArcGIS Desktop Professional

Klik op een datum in de onderstaande tabel om u in te schrijven voor deze training!

De summerbootcamp is erop gericht om je goed voor te bereiden en zo uw Desktop Associate of Desktop Professional certificering te halen. U begint met de 2-daagse training Skill Review bij Esri om te ontdekken op welke onderwerpen u al bekwaam bent, maar ook waar u nog bij moet leren.


Deze training helpt u bij het voorbereiden van het ArcGIS Desktop Professional certificeringsexamen. In een snel tempo gaat u middels een hands-on toepassing en groepsdiscussies uw ArcGIS vaardigheden herzien, toepassen en uitbreiden op de volgende gebieden: Vector en raster data management, Data visualisatie, GIS analyse, Modellering en Python scripting, Kaart productie en het delen van kaarten. Oefeningen tijdens deze training gaan uit van bedrevenheid met ArcGIS software, inclusief ArcMap, ArcCatalog, en de ArcGIS Network Analyst en Spatial Analyst extensies.

Doelen
Na het voltooien van deze trainingen, heeft u de benodigde vaardigheden versterkt en verbeterd om de onderstaande taken uit te voeren. U zult tevens een beter beeld hebben van welke onderdelen extra voorbereidingstijd vereisen om het ArcGIS Desktop Professional certificaat te behalen.

  • Beoordelen van data nauwkeurigheid en kwaliteitsbehoeftes voor een gegeven project.
  • Coördinaatsysteem en data uitlijning fouten oplossen.
  • Een schema ontwerpen en data toevoegen aan een geodatabase bestand om aan de behoeften van een bepaald project te voldoen.
  • Kies toepasselijke data, tools, en instellingen om verschillende typen GIS-analyses uit te voeren, inclusief afstandsanalyses, netwerkanalyses, zichtbaarheidanalyses, en geschiktheidanalyses.
  • Creëeren van geoprocessing models om GIS taken te automatiseren.
  • Toepassen van geavanceerde symbologie technieken, inclusief cartografische voorstellingen, om de leesbaarheid van de kaart te verbeteren en de tekenprestatie te optimaliseren.
  • Delen van GIS data, kaarten, en workflows met ArcGIS gebruikers en niet-ArcGIS gebruikers.

Na de training
Na deze training krijgt u vrije toegang tot meer dan 15 trainingen in de online leeromgeving én kunt u tijdens de e-learning weken direct de kennis opdoen die u nog nodig heeft. Ook kunt u tijdens de e-learning weken met een gecertificeerde docent overleggen welke training het beste aansluit bij uw behoefte. U kunt dus direct de dekstop-training(en) volgen die voor u relevant zijn. Goed voorbereid op het examen? Dan ontvangt u tevens een voucher om u direct in te schrijven voor het certificeringsexamen ergens bij u in de buurt.

In het kort: wat krijgt u bij inschrijving voor deze Summerbootcamp?

 •   2 dagen een klassikale Skills Review for ArcGIS Desktop Professional met een gecertificeerde docent 
 •   Een jaar lang vrije toegang tot meer dan 15 trainingen in de online leeromgeving
 •   Mogelijkheid om drie dagen training te volgen tijdens de e-learningweken (eigen tempo, eigen invulling wanneer het u schikt) én mogelijkheid tot 1-op-1 overleg met een gecertificeerde docent.

Investering
€ 2.995,00 btw-vrij. 

Deze training is ontworpen als voorbereiding op het examen. U bent niet verplicht om deze training te volgen om de certificering te verdienen. Het voltooien van deze training geeft u geen garantie dat u ook zal slagen voor het examen.

Meer informatie
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op met Esri Nederland Opleidingen via +31(0)10 217 07 00 of opleidingen@esri.nl

ArcGIS Desktop Professional (deze cursus is Engelstalig)