Menu

Summerbootcamp Skills Review for ArcGIS Desktop Associate

Klik op een datum in de onderstaande tabel om u in te schrijven voor deze training!

De summerbootcamp is erop gericht om je goed voor te bereiden en zo uw Desktop Associate of Desktop Professional certificering te halen. U begint met de 2-daagse training Skill Review bij Esri om te ontdekken op welke onderwerpen u al bekwaam bent, maar ook waar u nog bij moet leren.

Inhoud van de training
Deze training helpt u bij het voorbereiden van het ArcGIS Desktop Associate certificeringsexamen. U gaat uw ArcGIS vaardigheden herzien, toepassen en uitbreiden op het gebied van GIS data management, bewerken, visualisatie, en analyse. De nadruk ligt op een hands-on toepassing van de ArcGIS Desktop software.

Doelen
Na het voltooien van deze trainingen, heeft u de benodigde vaardigheden versterkt en verbeterd om onderstaande taken uit te voeren. U zult tevens een beter beeld hebben van welke onderdelen extra voorbereidingstijd vereisen om het ArcGIS Desktop Associate certificaat te behalen.

  • Het maken van een file geodatabase, er data aan toevoegen, en het definiëren van componenten die gebruikt worden om de data integriteit te waarborgen.
  • Het beoordelen van schaal, resolutie en coördinaat systeem informatie om te bepalen of een dataset geschikt is voor een bepaalde taak.
  • Het kiezen van geschikte brondata, kaartlaag eigenschappen, en kaartlaag elementen voor een bepaald kaartdoel.
  • Het creëren van labels en annotatie om de leesbaarheid van de kaart te verbeteren.
  • Een kaart ontwerpen die op het internet gedeeld zal worden.
  • Creëren en updaten van de feature geometrie en attributen met de vereiste nauwkeurigheid.
  • Data bewerken in een versie omgeving en bewerkingsconflicten oplossen.
  • Kies toepasselijke data, tools en workflows voor een gegeven nabijheid, overlay, en tijdelijke analyse.

Na de training
Na deze training krijgt u vrije toegang tot meer dan 15 trainingen in de online leeromgeving én kunt u tijdens de e-learning weken direct de kennis opdoen die u nog nodig heeft. Ook kunt u tijdens de e-learning weken met een gecertificeerde docent overleggen welke training het beste aansluit bij uw behoefte. U kunt dus direct de dekstop-training(en) volgen die voor u relevant zijn. Goed voorbereid op het examen? Dan ontvangt u tevens een voucher om u direct in te schrijven voor het certificeringsexamen ergens bij u in de buurt.

In het kort: wat krijgt u bij inschrijving voor deze Summerbootcamp?

 •   2 dagen een klassikale Skills Review for ArcGIS Desktop Associate met een gecertificeerde docent 
 •   Een jaar lang vrije toegang tot meer dan 15 trainingen in de online leeromgeving
 •   Mogelijkheid om drie dagen training te volgen tijdens de e-learningweken (eigen tempo, eigen invulling wanneer het u schikt) én mogelijkheid tot 1-op-1 overleg met een gecertificeerde docent.

ArcGIS Desktop Associate (deze cursus is Engelstalig)

Investering
€ 2.995,00 btw-vrij. 

Deze training is ontworpen als voorbereiding op het examen. U bent niet verplicht om deze training te volgen om de certificering te verdienen. Het voltooien van deze training geeft u geen garantie dat u ook zal slagen voor het examen.

Meer informatie
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op met Esri Nederland Opleidingen via +31(0)10 217 07 00 of opleidingen@esri.nl