Additionele credits ArcGIS Online bestellen

Binnen ArcGIS Online heeft u voor iedere hosted webservice die u aanmaakt een aantal credits nodig. Denk hierbij aan de benodigde capaciteit voor de opslag van data en de hoeveelheid dataverkeer.

De credits blijven een jaar lang geldig. Wanneer uw abonnement wordt verlengd krijgt u opnieuw credits die weer een jaar geldig zijn. Zodra u 75% van uw credits heeft verbruikt krijgt u een e-mail. Het aantal credits dat u nog tot uw beschikking heeft vindt u ook terug in uw account. Wanneer het aantal credits dat standaard beschikbaar wordt gesteld binnen uw abonnement niet toereikend is, kunt u additionele credits aanschaffen. Additioneel aangeschafte credits zijn 24 maanden geldig. Indien u tussentijds uw abonnement op ArcGIS Online opzegt dan vervallen daarmee ook de eventueel resterende credits. Niet gebruikte credits worden niet gecrediteerd.

Uit ervaring blijkt dat bij normaal gebruik het aantal credits dat standaard wordt meegeleverd voldoende is. Mocht het toch nodig zijn dan kunt u additionele credits eenvoudig door middel van onderstaand formulier bij Esri Nederland bestellen. 

Let op: Dit bestelformulier kan niet gebruikt worden in geval van een developer account. 

Gegevens bestelling

Bij veel organisaties moet er een ordernummer of referentie op de factuur staan, anders wordt deze niet geaccepteerd. Dit kunt u eerst intern navragen en vervolgens opgeven bij Ordernummer. Indien u geen ordernummer nodig heeft, vult u dan 'Niet van toepassing' in.

Ordernummer

Let op: De credits zijn te bestellen in ‘blokken’ van 1.000 stuks voor de prijs van € 185,00 per ‘blok’ excl. BTW (incl. BTW:  €223,85). 
In onderstaand veld kunt u aangeven hoeveel blokken van 1.000 stuks u wilt bestellen.

Aantal blokken van 1.000 stuks

Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Esri Nederland zijn van toepassing onze algemene voorwaarden. U vindt deze voorwaarden op onze website http://esri.nl/algemene-voorwaarden/

Esri software wordt geleverd onder de master license agreement (MLA) van Esri Inc. Op het gebruik van de Esri Software is uitsluitend de MLA van toepassing, die u via www.esri.nl/licentievoorwaarden kunt raadplegen.

Wanneer u klikt op bestellen, dat gaat u akkoord met de voorwaarden.