Webinars

Webinars

Webinar 'CycloMedia beelden in ArcGIS' - woensdag 7 juni 2017

360 graden-beelden vanaf de straat bieden een aanvullend perspectief om naast kaarten een geografisch inzicht te verkrijgen. Gebruikers van Cyclorama’s kunnen deze 360 graden-beelden rechtsreeks gebruiken binnen ArcGIS, omdat Cyclomedia integreert met ArcGIS. Door middel van een add-in kunnen CycloMedia-beelden binnen ArcGIS Dekstop gebruikt worden. Voor ArcGIS Online is een app beschikbaar waarin deze beelden naast de kaart gebruikt kunnen worden. 

In een speciaal webinar samen met CycloMedia kunt u zien waar deze integraties te vinden zijn en hoe deze integraties eruit zien. Daarnaast ziet u hoe u dankzij deze integraties kunt meten in de Cyclorama’s met de Smart Click Measuring-functionaliteit en hoe u direct in de Cyclorama’s kunt muteren.

Aanmelden

Webinar 'Crowdsourcing inrichten met ArcGIS' - dinsdag 13 juni 2017

Met welke organisaties werkt Esri Nederland B.V. zoal samen? Wist u dat het ArcGIS-platform ideale handvatten bieden voor het samenwerken in een keten? Het is mogelijk om eenvoudig kaarten en apps te maken die u binnen Esri Nederland B.V. kunt gebruiken, kunt integreren op uw website of juist met iedereen kunt delen. 

Hiermee kunt u ook crowdsourcing-toepassingen opzetten. In het webinar 'Crowdsourcing inrichten met ArcGIS' gaan we dieper op in. Daarbij komen de volgende onderwerpen aan bod: 
• Inrichten welke informatie voor verschillende doelgroepen te zien is. 
• Webapp-templates en apps die geschikt zijn voor crowdsourcing. 
• Het inrichten van informatieproducten die een overzicht bieden van de status van crowdsourcing-initiatieven.

Aanmelden

Wat is een webinar?

Een webinar wordt door u online, vanachter een pc, Mac, tablet of smartphone (live) gevolgd. Als deelnemer kunt u de spreker(s) zien of horen via audio en video. Naast het videobeeld, zijn er ook PowerPoint-slides te zien van de presentatie, die synchroon lopen met de video en audio.

Wat zijn de belangrijkste voordelen?

  • U hoeft niet te reizen; dit scheelt u tijd en verkeersproblemen blijven u bespaard.
  • Kostenbesparend; geen reiskosten en verblijfkosten.
  • Deelnemen kunt u overal en altijd, zolang er maar een computer met internetverbinding beschikbaar is.

Heeft u een webinar gemist of wilt u het terugkijken? Dat kan via onderstaande button.