Analyses met vector- en rasterdata (Spatial Analyst)

Klik op een datum in de onderstaande tabel om u in te schrijven voor deze training!

Door gebruik van de vele tools in ArcGIS 10.2 voor geoprocessing, modellering en analyse vindt u de antwoorden op interessante en uitdagende vraagstukken.

Wanneer in bovenstaande tabel geen datum is opgenomen, dan is deze training nog niet ingepland. Klik hier om deelname aan deze training aan te vragen.

E-learning op locatie Esri Nederland
Deze opleiding wordt ook op locatie bij Esri Nederland in Rotterdam of Zwolle aangeboden in de vorm van E-learning.

Deze training behandelt verschillende modelleringstechnieken voor geografische analyses. U leert het beste proces te bepalen voor het oplossen van deze analyses. De oefeningen zijn gebaseerd op verschillende GIS-toepassingen die u gemakkelijk kunt relateren aan eigen projecten en werkprocessen. Er is veel aandacht voor rasterdata en de tools van Spatial Analyst. Met de extensie ArcGIS Spatial Analyst kunt u rasterbestanden aanmaken, bewerken en analyseren. De concepten van een op rasterdata geörienteerd GIS komen aan de orde in deze training. Daarnaast is er aandacht voor vraagstukken vraagstukken en geografische analyses die het beste in een rasteromgeving zijn op te lossen. U leert om te gaan met de diverse rastertools zoals die in de Spatial Analyst extensie beschikbaar zijn. Een deel van de gebruikte tools vereist een ArcInfo-licentie. Deze training is de opvolger van de trainingen Geavanceerde ArcGIS-analyses en Spatial Analyst.

Vereiste voorkennis

De opleidingen 'Gebruik van ArcMap' en 'Databeheer, symbologie en analyses in ArcMap'.

Cursusduur

3 dagen

Prijs

€ 1.550,-