System Architecture Design voor GIS

Klik op een datum in de onderstaande tabel om u in te schrijven voor deze training!

Hoe implementeer je een GIS binnen een organisatie? Deze vraag staat centraal tijdens de training System architecture design voor GIS. Een GIS-omgeving werkt pas optimaal als ze voldoet aan de wensen van de gebruikers. Een solide architectuur is daarbij onontbeerlijk. Tijdens de training komt ter sprake hoe een GIS organisatiebreed is te implementeren. Aan bod komt onder meer de inrichting van de geodatabase, maar ook de platform-selectie (servers, werkstations, opslagcapaciteit) en alles wat daar verder bij komt kijken. Na de training heeft u een stevige basiskennis voor de opbouw van een organisatiebreed GIS volgens de System Architecture Design-methode.

Wanneer in bovenstaande tabel geen datum is opgenomen, dan is deze training nog niet ingepland. Klik hier om deelname aan deze training aan te vragen.

Deze training is vooral interessant voor consultants die betrokken zijn bij de specificatie van hardware en software-systemen. Verder voor personen die zorgen voor de ondersteuning van software, applicatie-ontwikkeling en technische marketing voor systeemontwerpen, testen en configuratie van gebruikersoplossingen. Senior architectuur-consultants zullen vooral ook profiteren van de gepresenteerde GIS-ontwerpmethode.

Onderwerpen

  • System Design Architecture-strategies
  • GIS-software oplossingen
  • Netwerk-communicaties
  • GIS-architectuur
  • GIS-gebruikersbehoeften
  • Systeem-implementatie

Vereiste voorkennis

Enig inzicht in een GIS architectuur en hoe hedendaagse computertechnologieën GIS oplossingen kunnen ondersteunen.

Cursusduur

2 dagen

Prijs

€1.040,-